Як пише
РЕДПОСТ, свинина по-китайськи - страва з безліччю різних відтінків, швидше виходить кисло-солодкою на смак. Варто спробувати.
Свинина по-китайськи
Продукти на 2-3 порції:
-
М'ясо - 400 грам
-
Соєвий соус - 2 ст. ложки (+ 4 ст. ложки для соусу)
-
Борошно - 2 ст. ложки
-
Яйце - 1 штука
-
Часник - 3 зубчики
-
Цибуля - 1 штука
-
Болгарський перець - 1 штука
-
Вода – 4 ст. ложки
-
Цукор - 4 ст. ложки
-
Винний оцет - 4 ст. ложки
Покроковий рецепт приготування:
-
М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо у зручний посуд.
-
Збиваємо міксером білок
-
Додаємо 2 ст. ложки соєвого соусу, збитий білок та борошно.
-
Добре перемішуємо (можна потримати близько 30 хвилин, але якщо не часу, то не обов'язково).
-
Сковорідку добре розігріваємо, наливаємо в неї масло і обсмажуємо м'ясо. робимо це частинами!
-
Обсмажене м'ясо викладаємо на тарілку.
-
У тій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, часник та болгарський перець.
-
До злегка обсмажених овочів додаємо інгредієнти, що залишилися, у тому числі 4 ложки соєвого соусу.
-
Готуємо на середньому вогні, поки соус не загусне.
-
Потім повертаємо в сковорідку м'ясо все добре перемішуємо і готове!
-
Подаємо свинину китайською з відвареним рисом.