
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252345-aromatniy-garbuzoviy-krem-sup
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252345-aromatniy-garbuzoviy-krem-sup
Ароматний гарбузовий крем-суп
Пропонуємо приготувати смачну, корисну та дуже просту у приготуванні страву із гарбуза.

Ароматний гарбузовий крем-суп
Як пише РЕДПОСТ, рецептів приготування супів-пюре з гарбуза існує безліч. Але важливо знати наступне:
- Всі вони готуються за подібним принципом: Для початку гарбуз, а також інші овочі, відварюється, запікається або тушкується. Після цього всі компоненти подрібнюються до стану пюре за допомогою блендера.
- Готувати супи-пюре можна, додаючи до нього м'ясо, курку, індичку, гриби, різні овочі і навіть фрукти.
- Добре доповнює смак гарбузового супу молоко чи вершки.
- Зі спецій можна використовувати імбир, мускатний горіх, кардамон, перець, розмарин, орегано, базилік, паприку та багато іншого.
- У солодкі супи-пюре з гарбуза найчастіше додають мед, горіхи та сухофрукти. Також дуже смачну страву можна отримати, додавши в суп кокосове молоко чи вино.
- Сирні супи-пюре з гарбузом виходять більш насиченими та поживними. Їх смак можна відтінити за допомогою рубаної зелені, часнику або спецій.
Гарбузовий крем-суп
Продукти:
- Гарбуз - 700 г
- Картопля – 2-3 шт.
- Морква – 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Часник - 1-2 зубчики
- Вершки (жирністю 20%) – 70 мл
- Олія оливкова - 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Насіння гарбузове (для подачі) - за смаком
- Вода – 350 мл
Рецепт покроково:
- Гарбуз нарізаємо шматочками середньої величини. цибулю - дрібно, морквину - шматочками,
- трохи часнику.
- У сковорідку наливаємо трохи оливкової олії, розігріваємо її.
- Викладаємо в сковороду цибулю, моркву та гарбуз.
- Додаємо часник.
- Тушим гарбуз з морквою, цибулею та часником на середньому вогні хвилин 10.
- Картоплю нарізаємо середніми шматочками і викладаємо в каструлю.
- Додаємо до картоплі тушковані овочі.
- Заливаємо невеликою кількістю води та варимо, поки картопля не стане м'якою.
- Готовий суп з гарбузом пюрируем блендером до однорідної маси.
- Додаємо трохи солі.
- У гарбузовий суп-пюре вливаємо вершки та добре перемішуємо.
- Подаємо гарбузовий крем-суп, присипавши гарбузовим насінням.
Читайте також:
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як замаринувати гарбуз на будь-який смак.