02.10.2020  16:43   

Харків отримав першу партію нових сучасних тролейбусів

Днями до Харкова надійшла перша партія тролейбусів марки PTS, які були профінансовані Укргазбанком на умовах фінансового лізингу.


//ukrgasbank.com
Зокрема, 3 нові сучасні тролейбуси вже готові до виходу на рейси.
 
Про це повідомляють у прес-службі банку.
 
Зазначається, що угода фінансового лізингу підписана із місцевим комунальним підприємством «Салтівське трамвайне депо». Загалом місто планує закупити півсотні таких тролейбусів.
 
Загальна вартість цього масштабного проекту оновлення громадського транспорту становить близько 14,3 млн євро.
 
«Комунальні підприємства потребують підтримки, саме тому ми пропонуємо просту програму фінансового лізингу з максимально зручними та лояльними умовами фінансування, що без зайвого навантаження на бюджет допомагає оновити міський транспорт», - пояснюють в Укргазбанку.
 
Тролейбуси PTS 12 випускаються у Броварах підприємством ТОВ «Політехносервіс», яке відоме своїми системами управління СТТ-01. Ними
комплектуються тролейбуси Богдан.
 
Однак на підприємстві вирішили піти далі і почати виробництво власних тролейбусів з автономним ходом на базі білоруського кузова МАЗ-203Т.
 
Це підприємство стало вже сьомим виробником тролейбусів в Україні.
 
Зокрема, в нових тролейбусах автономного ходу вистачить до 50 км.
 
Такі тролейбуси PTS-12 вже курсують вулицями Вінниці.
 
«Банк плідно співпрацює із муніципалітетами в усіх куточках країни, пропонує доступні умови кредитування на заходи з енергоефективності та
ремонтні роботи. Втім левова частка проєктів – це, все ж таки, модернізація транспорту.
 
Особливо приємно, що в українських містах все частіше з’являється новий транспорт саме українського виробництва», - зазначають в банку.
 
Проєкти розвитку екологічно безпечного транспорту – пріоритет Укргазбанку, який має статус провідного екобанку і багаторічний досвід реалізації масштабних енергоефективних проєктів в Україні.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день