28.05.2020  18:24   

У адмінцентрах - зручна новація: запустили послугу ID-14 для підлітків

Нову послугу ID-14, яка передбачає одночасне оформлення першого паспорта громадянина України та номера платника податків, презентували сьогодні, 28 травня, в центрах надання адміністративних послуг Харкова.


//city.kharkov.ua
Як повідомили в Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку, скористатися новою послугою можуть молоді люди у віці від 14 до 18 років, які ще не отримали паспорт громадянина України.
 
В ході оформлення послуги в ID-паспорт також вноситься реєстраційний номер облікової картки платника податків. Послуга ID-14 надається безкоштовно, її можна заказати в дев'яти центрах адмінпослуг Харкова. Обов'язкова вимога до заявника - наявність прописки.
 
Зазначимо, до закінчення карантину послугу можна отримати за місцем звернення, а після його завершення - за місцем проживання.
 
Довідка. Впровадження комплексної послуги ID-14 реалізується Міністерством цифрової трансформації України, Державною міграційною службою України та Державною податковою службою за підтримки проєкту «SURGe» («Support to Ukraine's Reforms for Governance»), що фінансується Урядом Канади.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 

В этот день