20.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 20 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Сьогодні важливе вміння стояти на своєму. І у фінансах, і у коханні справедлива формула: головне – зберегти, а не примножити.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен здатний звести нанівець будь-які розбіжності, що виникають! Навіть якщо навколо вирує сварка, Овен зможе зберегти тверезий, ясний розум і достукатися до супротивників своїми аргументами. Не дивно, що оточуючі можуть у спірному питанні обрати Овна третейським суддею. Якщо ж суперечок не виникне, люди просто частіше, ніж зазвичай, запитуватимуть його поради. Овну варто використати свої дипломатичні таланти для того, щоб провести переговори, заручитися підтримкою потрібних людей або поговорити до душі з близькою людиною.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельцю буде важче, ніж зазвичай, виявляти організованість: слово «треба» викликатиме у нього алергію! Швидше за все, справи, які йому нецікаві, Телець просто перенесе на невизначене «потім», а сам займеться тим, чим йому заманеться. Якщо ж Тельцю таки доведеться робити те, що йому не до вподоби, він здатний наробити багато помилок. Отже, єдиний вихід для Тельця: займатися тим, що викликає його інтерес. Або ж знайти інтерес у тій справі, якою йому хоч-не-хоч доводиться займатися.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки можуть відчути у собі прагнення стати частиною будь-якої системи: вписатися в колектив, вступити до інституту, змінити місце роботи або навіть одружитися. Іншими словами, Близнюки здатні задуматися про своє місце в житті та почати діяти, щоб зайняти гідне місце під сонцем. Не треба чинити опір цьому пориву - взявши на озброєння сьогоднішні плани, Близнюки можуть згодом просунутися вперед соціальними або кар'єрними сходами.

Рак (22 червня – 23 липня)

Перед Раком може постати непросте завдання, і від того, як він його вирішить, багато залежатиме. Можливо, саме від Рака може знадобитися ухвалити остаточне рішення в якомусь питанні або зробити крок, який задасть його життю новий напрямок. Тож рішення Раку мають бути зважені та продумані – адже наслідки цього вибору ще довго даватимуться взнаки.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Несподівані накладки здатні щоразу вибивати Лева з колії, проте, піддавшись емоціям, він лише сильніше розпалить обстановку. Лемканням і невдоволенням Лев навряд чи зможе вирішити проблему, тому найкращий вихід для нього – це розслабитися, довірившись долі. Зірки кажуть, що, пустивши справи на самоплив, Лев виграє більше, ніж якщо переживатиме марно. Як то кажуть, наберися сміливості, якщо хочеш щось змінити, і наберись терпіння, якщо нічого змінити не в змозі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки провіщають Діві вітер змін – цікаві новини, події чи плани, які внесуть у її життя різноманітність. Йтиметься про зустріч із людиною, з якою Діва не бачилася багато років, про новий проект, про нову роботу, про подорож у далекі країни. Самотнім Дівам доля передбачає романтичне знайомство... Але все це тільки в тому випадку, якщо Діва не сидітиме в чотирьох стінах і готова сміливо піти назустріч новому.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У гороскопі Терезів переважатимуть зібраність, цілеспрямованість та діловий підхід. У будь-якій сфері життя ними керуватимуть практичність та амбіції! Завдяки такому настрою, Терези чудово впораються з будь-яким дорученим їм фронтом робіт; єдине, чим займатися не варто, – це творчістю. День схиляє Терези до того, щоб не виходити за межі звичного, тож будь-які спроби поекспериментувати в гіршому випадку подіють на шкоду, у кращому – будуть малоефективними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіону слід бути дуже обережним у спілкуванні – не виключені непорозуміння та конфлікти. Такий це день, що обов'язково знайдуться добрі люди, які захочуть висловити Скорпіонові своє невдоволення, покритикувати його або просто до чогось причепитися. Якщо Скорпіон не хоче образ і сварок, найвірніша тактика – включити дипломатію і йти з-під удару, гасячи конфлікт у самому зародку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрілець у справах має всі шанси відчути себе господарем становища! Він контролюватиме ситуацію, тримаючи всі ниточки у своїх руках. Це допоможе йому добиватися поставленої мети, однак у гороскопі Стрільця є свій каверз – жорсткість і нетерпимість, до яких у цей день схиляють його зірки. Стрілець не буде схильний дослухатися чужої думки, а у разі загрози своїм планам, не роздумуючи, піде на конфлікт. Щоб не зіпсувати стосунки з оточуючими, йому варто бути гнучкішими, пам'ятаючи про те, що при досягненні мети аж ніяк не всі засоби хороші.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки попереджають Козерога про те, що він може відчути внутрішню слабкість та невпевненість у собі. Козеріг здатний відчувати це почуття у відповідальних справах, а також під час прийняття рішень. Навіть найпростіші питання, на кшталт того, що приготувати на вечерю або що вдягнути, здатні викликати в душі Козерога бурю суперечливих емоцій! Тож порада Козерогу на цей день: або зусиллям волі впоратися із сумнівами, або з усіх спірних питань радитись з оточуючими. Краще, звичайно, перший варіант.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолію не варто довіряти своїй інтуїції, навіть якщо йому здасться, що він виразно чує її голос. На жаль, але максимум шансів за те, що передчуття виявиться хибним, і будь-які вчинки, здійснені під впливом пориву, заведуть Водолія зовсім не туди. Протягом усього дня зірки не радять Водолію покладатися на свій внутрішній голос, удачу, везіння та інші ефемерні матерії. Тільки логіка, точний розрахунок та досконале розуміння того, що він робить, можуть гарантувати йому потрібний результат.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки радять Рибам взяти невеликий вихідний, випасти із метушні та зайнятися собою. Справами зайнятися все одно добре не вийде, так що побалуйте себе всім тим, на що у вас зазвичай не вистачає часу! Похід у салон краси, на фітнес, на шопінг – це не забаганка, а спосіб набратися свіжих вражень, позитиву та нових сил. Побути трохи егоїстом, витратити на себе більше грошей, ніж зазвичай. Ну а вечір Рибам варто провести разом із коханою людиною чи у колі друзів.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день