17.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Зосередьтеся на позитивних моментах – і день виявиться дуже продуктивним. Незайвими будуть висока працездатність та посидючість.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зірки попереджають Овна про те, що від його очей приховано щось важливе! Можливо, за його спиною пасе інтрига, а він про це поки навіть не підозрює; хтось непомітно вставляє йому палиці у колеса, шкодить кар'єрі чи розпускає чутки за спиною. Щоб все це не завдало справам і репутації Овна збитків, зірки радять йому тримати очі та вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх – благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У Тельці прокинеться бухгалтер! Йому чудово вдаватимуться будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння та пунктуальності. Завдяки цим якостям, йому не важко прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре Телець рахуватиме гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування домашнього бюджету та розумних витрат. Покупки здатні тішити Тельця довгі роки, так що зірки радять йому вибратися на шопінг.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У всіх справах на першому місці у Близнюків стоятиме своє «Я»! На цей день гороскоп наділяє їх величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. Через це Близнюки схилятимуться приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, зате будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані їхньою турботою про те, як краще. Щоправда, у оточуючих самовпевнене поведінка Близнюків навряд чи знайде розуміння, отже за всіх їхніх добрих намірах не виключені конфлікти і протидія із боку.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки радять Раку приділити особливу увагу близьким людям. Навіть якщо в нього багато роботи, варто вирватися з-під гніту справ, щоб побути разом із тими, хто йому дорогий. Можливо, Рак уже давно не розмовляв із близькою людиною до душі, а може, між ними накопичилися взаємні претензії та образи? Для того, щоб все виправити, Раку не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка парком, похід у кафе чи кіно, спільне приготування вечері – найпростіші справи, зроблені разом, повернуть у його серце мир і спокій. А що в житті може бути важливішим?

Лев (24 липня – 23 серпня)

Гороскоп Лева не передбачає надлишку реалістичності - Лев здатний повірити у дива! Цілком можливо, що якісь події, якими він стане свідком, не вкладатимуться в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, Лев відчуває дежавю або на його очах станеться дивовижна подія, збіг або явище. А може, між Левом та симпатичним. Хтось пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже кохання – це теж диво, яке наука поки що не змогла пояснити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Успіх Діві принесуть лише прості, консервативні шляхи. Якщо вона наважиться на сміливий експеримент або покладе на експромт, то пошкодує. Проте гороскоп і не схиляє Діву до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Журавлям у небі Діва віддасть перевагу надійній синиці в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе їй не тільки у справах, а й у спілкуванні, і в особистому житті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки постійно схилятимуть Терези давати навколишнім поради, причому поради ці будуть дуже слушними! Терези будуть це робити просто так, за велінням душі, коли їх ніхто не просить. Ну а якщо вже до них звернуться за допомогою, то вони зможуть добре (не тільки словом, а й ділом) цю допомогу надати. Єдине «але»: тим, кого вони облагодіють, треба приготуватися до активної критики з їхнього боку. Терези безжально вкажуть на всі їхні помилки та недоліки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки віщують Скорпіону не найсприятливіший день, проте причиною цього будуть не так зовнішні обставини, як він сам. Скорпіон буде схильний дратуватись на все, його здатна вивести з себе будь-яка дрібниця! Через це можливі конфлікти, образи та непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Скорпіону необхідно звести спілкування до мінімуму і зайнятися чимось позитивним – наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День, коли з ранку все може валитися у Стрільця з рук. Він здатний відчути занепад сил, але найгірше, що він може при цьому зробити, це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не схиляє Стрільця до трудових (та й взагалі будь-яких інших) подвигів, і з цим необхідно змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Стрілець ризикує їх провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Стрільцеві доведеться розслабитися і плисти за течією. Нехай він багато чого не встигне зробити, зате й не зможе нічому нашкодити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерогу необхідно бути делікатнішим з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки, на жаль, не будуть його до цього схиляти. Його нетерпимість та вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять до сьогоднішніх планів Козерога, йому доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: «Не роби і не кажи іншим того, чого не бажаєш собі».

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Зірки вимагатимуть від Водолія уваги та турботи стосовно тих, хто перебуває з ним поряд. Можливо, йдеться про роботу, і від Водолія знадобиться поділитися своїми знаннями та досвідом. А може, допомоги потребуватиме друг, і Водолію доведеться вислухати його і підтримати. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Водолія перед вибором – чи допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки радять Водолію, якщо це в його силах, допомогти, зроблене добро обов'язково до нього повернеться, а світ стане світлішим і кращим.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Навколишні здатні вилити на голову риб чимало критики. Це може виявлятися в різній формі - від ласкавого жартування близьких до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Риб будуть впадати в очі оточуючим, а якщо помилок немає, вони їх із задоволенням придумають. Щоб день не приніс Рибам прикростей, їм варто поставитися до всього з часткою гумору. Або ж наслідувати пораду з анекдоту: «Хочеш позбутися критики? Нічого не кажи, нічого не роби і будь ніким».

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день