16.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 16 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Будь-які спроби натиснути на когось можуть спричинити рішучу відсіч. Намагайтеся викликати симпатію в опонента, це схиляє його на ваш бік.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зірки обіцяють, що справи у Овна впевнено підуть угору! Насамперед це стосується таких сфер, як бізнес, гроші, робота, навчання, а також великих домашніх проектів, на кшталт ремонту чи купівлі дачі – у всіх цих областях на нього чекає успіх. Крім того, день буквально створено для того, щоб Овен заводив корисні знайомства. Цілком можливо, що сьогоднішні контакти в майбутньому піднімуть його кар'єрними сходами або дозволять збільшити капітал.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець здатний багато на що! Зірки дадуть йому ясно відчути, що його щастя – у своїх руках! «Хочеш бути щасливим та успішним? Будь ним!» – ця формула має стати для нього дороговказом. День наділяє Тельця такими якостями, як сила волі, організованість та цілеспрямованість. Він здатний тримати ситуацію під контролем, впевнено просуваючись уперед. Тож якщо Тельець має амбітний, націлений у майбутнє план, – саме час почати діяти!

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День Близнюків буде наповнений флюїдами творчості! Навіть якщо вони далекі від богемних кіл, у будь-якій справі, навіть самій прозовій, їм супроводжуватиме творча іскра. Навчання та наукова праця, винахідництво, реклама, маркетинг – практично в будь-якій галузі Близнюки здатні проявити себе, привнісши свіжий струмінь креативу. Зірки радять їм поекспериментувати з усім, із чим тільки можна. У тому числі зі своїм іміджем.

Рак (22 червня – 23 липня)

Рак буде налаштований мрійливо – навіть якщо обставини терміново вимагатимуть спуститися з неба на землю, зробити це йому буде нелегко. День наділяє його яскравими фантазіями, які з успіхом затьмарюватимуть для Рака реальність або як мінімум на рівних сперечатися з нею. У тій чи іншій мірі це стосується всіх Раків, але особливо тих, хто закоханий або перебуває у пошуках коханої людини. Вночі Рак здатний бачити фантастичні сни, а вдень - мріяти наяву, віддаючи перевагу яскравим мріям сірої буденної реальності.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У життя Лева може увійти щось нове та цікаве. Це може бути новий етап, нові люди, нові захоплення, нові почуття, нові місця. Зірки радять Леву не противитися тому, що відбувається, і не відмовлятися від пропозицій, що надходять, під надуманими приводами, на кшталт: «Я на вулицях не знайомлюся» або: «Ввечері краще вдома посиджу». Подолавши свою інертність, Лев не пошкодує: що може бути кращим за різноманітність і нові перспективи?

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діві буде нелегко зосередитися на повсякденних справах – адже довкола стільки всього цікавого! Через свій безвідповідальний настрій, у будь-якій роботі, яка вимагатиме від Діви уважності та терпіння, вона здатна робити помилку за помилкою. Якщо ж на Діву стане хтось тиснути, вимагаючи від неї виконання зобов'язань, Діва зовсім здатна збунтуватися, кинувши всі справи! Ось чому зірки радять Діві займатися лише тим, що їй найцікавіше, – інші проекти у неї однаково приречені на провал.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези будуть впевнені у своїх діях і схильні до останнього стояти на своєму. Завдяки такому бойовому настрою вони здатні багато чого досягти, проте зірки радять їм звернути увагу на відносини з оточуючими: вони далекі від ідеалу. Щоб діловиті Терези випадково когось не образили і не зачепили (а таке цілком імовірно), їм варто діяти за формулою: «Перш ніж сказати щось інше, скажи це собі». Це допоможе уникнути конфліктів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У серці Скорпіона горітиме творчий вогонь, відбиваючись на всьому, що він робить. Зірки наділяють його натхненням і творчою жилкою, причому ці якості Скорпіон здатний застосувати навіть у рутинних і нудних справах. Що ж казати про представників творчих професій, чий потенціал не знає меж! Все, з чим Скорпіон стикатиметься, він здатний забарвлювати у яскраві кольори. Єдине, зірки радять Скорпіонові тримати свої могутні емоції під контролем, інакше внутрішній вогонь здатний перетворитися на пожежу, виплескуючи на сварки з оточуючими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрілець ризикує з головою потонути в рутині! Прямо на порожньому місці можуть постійно виникати питання, що вимагають вирішення, і якщо Стрілець не вирветься із замкнутого кола, то присвятить плинній день весь день. Зірки попереджають Стрільця про те, що такий спосіб дій йому не є вигідним. Намагатися зробити все одразу – значить не зробити нічого. Сліпо йдучи на поводу у побутових дрібниць, Стрілець тільки марно згаяє час і сили.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

День для Козерога обіцяє бути дуже вдалим: він легко знаходитиме спільну мову з оточуючими, і йому варто скористатися цим у своїх інтересах! Можливо, Козеріг давно хотів поговорити з кимось до душі чи запропонувати якусь ідею – якщо так, то кращого моменту для того, щоб це зробити, не знайти. Це справедливо і щодо тих Козерогів, які не могли наважитися відкрити свої почуття коханій людині. Потрібні слова, сказані у потрібний час, здатні змінити його життя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолія чекає на день, коли йому слід бути обережним у всьому, за що б він не взявся: не виключені накладки у справах. Навіть у найпростіших, як «двічі два» питаннях, можуть утворитися несподівані пробуксування, а відповіддю у Водолія може виявитися і «сім», і навіть «корінь із десяти». Іншими словами, Водолій може легко заблукати в трьох соснах, а тому самим правильним рішенням буде взагалі відсторонитися від вирішення важливих завдань. Або хоча б довірити комусь контроль за їх виконанням.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Енергія у Риб битиме не те що ключем – фонтаном! Завдяки цьому вони мають шанс переробити багато різних справ. Єдина риса, яка може їм завадити, – це нетерпіння і зайва квапливість. Саме через них Риби можуть більшу частину з того, за що взялися, кинути на півдорозі, а решту – доробити абияк. Щоб згодом їм не довелося виправляти недоробки, зірки радять Рибам братися лише за те, що справді важливо. А решту із чистою совістю залишити на потім.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день