На Північій Салтівці у Харкові відкриють поліклініку

24.07.2023  16:35
Доручення щодо відновлення будівлі та початок роботи медустанови дав мер Харкова Ігор Терехов.
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на Міськраду, Ігор Терехов оглянув ступінь руйнації двох міських поліклінік на Півінічній Салтівці. За його словами, поліклініка №10 була зруйнована окупантами практично вщент, через що оперативно відновити її не вдасться, а прийом дітей та дорослих, які мешкають на Північній Салтівці, тимчасово можна вести в дитячій поліклініці №23.
 
Міський голова дав доручення облаштувати цю медустанову, бо там є необхідність ремонту даху, проведення внутрішніх ремонтних робіт, підключення опалення та води.
 
«Найближчим часом 23-тя дитяча поліклініка почне працювати. Вона прийматиме всіх, у тому числі й дорослих. Нині це єдино можливий варіант. Спочатку відкриється блок для дорослих пацієнтів, потім - для дітей. Ремонт обох відділень проводитиметься паралельно. Я вирішив так вчинити з огляду на прохання місцевих жителів. Тут здебільшого залишилися самотні люди похилого віку, яким важко їхати по медичну допомогу в інші райони», - зазначив Ігор Терехов.
 
 
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, що у Харкові діти з інвалідністю безкоштовно забезпечуються реабілітаційними послугами та як їх отримати.