
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253386-svinina-po-kitayski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253386-svinina-po-kitayski
Свинина по-китайськи
Оригінальна та смачна страва зі східним колоритом.

Як пише РЕДПОСТ, свинина по-китайськи - страва з безліччю різних відтінків, швидше виходить кисло-солодкою на смак. Варто спробувати.
Свинина по-китайськи
Продукти на 2-3 порції:
- М'ясо - 400 грам
- Соєвий соус - 2 ст. ложки (+ 4 ст. ложки для соусу)
- Борошно - 2 ст. ложки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Вода – 4 ст. ложки
- Цукор - 4 ст. ложки
- Винний оцет - 4 ст. ложки
Покроковий рецепт приготування:
- М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо у зручний посуд.
- Збиваємо міксером білок
- Додаємо 2 ст. ложки соєвого соусу, збитий білок та борошно.
- Добре перемішуємо (можна потримати близько 30 хвилин, але якщо не часу, то не обов'язково).
- Сковорідку добре розігріваємо, наливаємо в неї масло і обсмажуємо м'ясо. робимо це частинами!
- Обсмажене м'ясо викладаємо на тарілку.
- У тій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, часник та болгарський перець.
- До злегка обсмажених овочів додаємо інгредієнти, що залишилися, у тому числі 4 ложки соєвого соусу.
- Готуємо на середньому вогні, поки соус не загусне.
- Потім повертаємо в сковорідку м'ясо все добре перемішуємо і готове!
- Подаємо свинину китайською з відвареним рисом.