Меню
Новини Харкова
Агресія рф
Надзвичайні події
Відео
Фoто
Історія
Lifestyle
Реклама
Кулінарні рецепти
Главная
/
Новини Харкова
/
Кулінарні рецепти
Готуємо ароматний рис по-угорськи
08.02.2025 21:33
Дієтичний варіант поживної національної страви.
Як пише
РЕДПОСТ
, у різних регіонах Угорщини рецепт цієї страви може відрізнятися, додаватися м’ясо, морква, болгарський перець, інші овочі. Краще використовувати довгий рис, бо він добре зберігає форму під час готування.
Читайте нас у
Facebook
,
Telegram
та
Instagram
Рис по-угорськи
Продукти:
рис - 500 г,
цибуля - 100 г,
олія соняшнику - 50 г,
вода - 1 л,
червоний перцю,
сіль,
петрушка
Покроковий рецепт приготування
Рис ретельно перебрати
Промийте рис до чистої води.
Очистіть цибулю.
Помити цибулю.
Пропустіть цибулю через м'ясорубку.
Цибульне пюре пасерувати в рослинному маслі.
Додати до цибулі червоного меленого перцю,
Додати рису.
Вилити частину води, щоб рис був трохи покритий рідиною.
Накрити сковорідку.
Тушкувати на середньому вогні не помішуючи.
Коли рис набрякає, додайте до каструлі воду, що залишилася.
Посипати подрібненою зеленню петрушки.
Тушкувати до готовності.
Нагадаємо, раніше
РЕДПОСТ
розповідав,
як приготувати картопляний суп по-ірландськи
.