Як пише
РЕДПОСТ, теплий салат із курячою печінкою та медовою заправкою – це цікава та смачна страва, яка поєднує в собі ніжну курячу печінку із солодкувато-пікантним медовим соусом.
Теплий салат з курячою печінкою та медовою заправкою
Продукти:
-
500 г курячої печінки,
-
250 г помідорів чері,
-
200 г салатного міксу,
-
50 мл соєвого соусу,
-
50 мл меду,
-
20 мл кунжутної олії,
-
сіль,
-
спеції,
-
кунжут,
-
олія для смаження.
Покроковий рецепт приготування:
-
Крупно нарізати курячу печінку
-
Обсмажити курячу печінку до рум'яності.
-
Влити соєвий соус.
-
Через 5 хвилин – мед.
-
Смажити до готовності, помішуючи.
-
Приправити до смаку.
-
Довільно нарізати помідори чері.
-
Виклади їх на салатний мікс.
-
Додати смажену печінку.
-
Збризкати салат кунжутним маслом.
-
Посипати кунжутом.