Теплий салат з курячою печінкою та медовою заправкою

20.12.2024  21:29
Оригінальний салат в азіатському стилі – просто смакота.
 
Як пише РЕДПОСТ, теплий салат із курячою печінкою та медовою заправкою – це цікава та смачна страва, яка поєднує в собі ніжну курячу печінку із солодкувато-пікантним медовим соусом. 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Теплий салат з курячою печінкою та медовою заправкою

 

Продукти: 

 
  • 500 г курячої печінки, 
  • 250 г помідорів чері, 
  • 200 г салатного міксу, 
  • 50 мл соєвого соусу, 
  • 50 мл меду, 
  • 20 мл кунжутної олії, 
  • сіль, 
  • спеції, 
  • кунжут, 
  • олія для смаження.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Крупно нарізати курячу печінку
  2. Обсмажити курячу печінку до рум'яності. 
  3. Влити соєвий соус.
  4. Через 5 хвилин – мед. 
  5. Смажити до готовності, помішуючи.
  6. Приправити до смаку. 
  7. Довільно нарізати помідори чері.
  8. Виклади їх на салатний мікс. 
  9. Додати смажену печінку.
  10. Збризкати салат кунжутним маслом.
  11. Посипати кунжутом.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарячий шоколад-пудинг.