Готуємо малосольні кабачки з лимонним соком

18.07.2024  21:34
Небагато лимонного соку надає заготівлі приємну кислинку.
 
Як пише РЕДПОСТ, головна перевага малосольних кабачків у тому, що вони швидко
готуються. 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Малосольні кабачки з лимонним соком

 

Продукти: 

 
  • 2 кг кабачків, 
  • 1 головка часнику, 
  • 2 ст. солі, 
  • 2 ст. лимонного соку, 
  • 2 ч. л. цукру, 
  • 3-4 пучки зелені.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати кабачки кружальцями
  2. Скласти в пакет. 
  3. Додати подрібнений часник, зелень, сіль, цукор та лимонний сік. 
  4. Ретельно перемішати.
  5. Зав'язати пакет
  6. Відправ кабачки в холодильник на 5-6 годин або на ніч.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пюре з кабачків з сиром.