Як повідомляє
РЕДПОСТ, на ринку м’ясних продуктів в Україні спостерігаються різноспрямовані зміни цін порівняно з червнем 2024 року – одні види м’яса подорожчали, інші – подешевшали.
Свинина
Демонструє змішану динаміку.
-
грудинка зросла в ціні з 164,09 грн. до 171,05 грн. за кг,
-
лопатка – із 161,96 грн. до 164,11 грн.
-
винячий ошийок – найбільше зростання - з 255,79 грн. до 267,20 грн. за кг.
-
підчеревок трохи подешевшав – із 162,36 грн. до 159,63 грн.,
-
ребра. Ціна на них практично не змінилася, знизившись лише на 48 копійок до 161,63 грн.
-
шашлик. Знизився у ціні – з 225,68 грн. до 208,19 грн. за кг.
Курятина
Куряче м’ясо переважно подорожчало.
-
стегна зросло у ціні на 7,56 грн. до 108,06 грн. за кг,
-
гомілка – на 5,39 грн. до 73,61 грн.,
-
філе – на 7,65 грн. до 162,61 грн.
-
куряча тушка трохи подешевшала на 3,61 грн. до 77,44 грн. за кг.
Яловичина
Зростає у ціні.
-
гуляш подорожчав на 10,51 грн. до 280,54 грн. за кг,
-
ребра. ціна залишилася незмінною – 168,95 грн. за кг.