В Україні зростають ціни на м’ясо: на яке саме

14.07.2024  14:00
Аналіз ринку від експертів.
Як повідомляє РЕДПОСТ, на ринку м’ясних продуктів в Україні спостерігаються різноспрямовані зміни цін порівняно з червнем 2024 року – одні види м’яса подорожчали, інші – подешевшали.
 

Свинина

 
Демонструє змішану динаміку.
 
  • грудинка зросла в ціні з 164,09 грн. до 171,05 грн. за кг,
  • лопатка – із 161,96 грн. до 164,11 грн.
  • винячий ошийок – найбільше зростання - з 255,79 грн. до 267,20 грн. за кг.
  • підчеревок трохи подешевшав – із 162,36 грн. до 159,63 грн.,
  • ребра. Ціна на них практично не змінилася, знизившись лише на 48 копійок до 161,63 грн. 
  • шашлик. Знизився у ціні – з 225,68 грн. до 208,19 грн. за кг.
 

Курятина

 
 
Куряче м’ясо переважно подорожчало.
 
  • стегна зросло у ціні на 7,56 грн. до 108,06 грн. за кг,
  • гомілка – на 5,39 грн. до 73,61 грн.,
  • філе – на 7,65 грн. до 162,61 грн.
  • куряча тушка трохи подешевшала на 3,61 грн. до 77,44 грн. за кг.
 

Яловичина

 
Зростає у ціні.
 
  • гуляш подорожчав на 10,51 грн. до 280,54 грн. за кг,
  • ребра. ціна залишилася незмінною – 168,95 грн. за кг.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав про тенденції щодо цін на свинину.