Поліцейські виявили правопорушників на Харківщині

29.06.2024  10:10
Оператори спецлінії «102» прийняли 1154 звернення від громадян Харківщини.

Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Поліцію Харківської області.
 
Усі повідомлення були оперативно опрацьовані, більшість з них стосувалися порушень законів та звичаїв війни, привласнення майна, шахрайств і незаконного обігу наркотиків.
 
За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та пропагандистської діяльності особовий склад ГУНП в Харківській області доставив для перевірки 35 осіб до територіальних підрозділів.
 
На блокпостах області, з метою недопущення потрапляння нелегальної зброї та наркотиків у населені пункти, правоохоронці разом з військовослужбовцями перевірили понад 3700 транспортних засобів.
 
Під час відпрацювання території поліцейські виявили 2 громадян, причетних до незаконного обігу наркотиків, і вилучили заборонені речовини.
 
Минулої доби на Харківщині сталося 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, а троє отримали травми. Крім того, поліція викрила 4 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп'яніння.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом минулї доби рятувальники ДСНС п'ять разів виїжджали на гасіння пожеж, дві з яких спричинили ворожі обстріли.