Харків'яни встановили новий рекорд із передачі показів електролічильників

11.06.2024  16:55
Понад 483 тисячі власників особових рахунків передали показання електролічильників за січень 2024 року за допомогою електронних сервісів АТ "Харківобленерго", передає РЕДПОСТ .
 
Це найбільший показник за весь час роботи електронних сервісів товариства. Попередній рекорд протримався чотири місяці: за січень 2024-го було передано на 1100 показань менше.
 
Впевнене лідерство серед дистанційних способів передачі показів традиційно утримують мобільний додаток, особистий кабінет, банер-посилання на сайті, чат-бот у Viber та sms-повідомлення.
 
"Ми вдячні споживачам за розуміння і відповідальність. Своєчасна передача показів допомагає уникнути непорозумінь та некоректних нарахувань за спожиту електроенергію", - зазначили в обленерго.
 
У товаристві також нагадали, що навіть якщо ви тимчасово не проживаєте вдома і не користуєтеся електроенергією, все одно необхідно передавати покази, нехай вони будуть одні і ті самі із місяця в місяць. Важливо дотримуватися чітких термінів передачі: у період за два календарні дні до кінця розрахункового місяця і три перші дні наступного.
 
"Але навіть якщо ви забули передати покази, не варто через це переживати. Платити потрібно за реальними показами вашого лічильника, а наступного місяця вчасно передати актуальні дані. Система сама все перерахує, і наступна квитанція буде вже відкорегована", - запевнили в "Харківобленерго".
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що понад 15 кілометрів внутрішньобудинкових систем замінили комунальники Харкова.