Поліцейські виявили правопорушників на Харківщині

31.05.2024  13:13
Оператори спецлінії “102” за добу отримали 1126 викликів від мешканців Харківської області.

Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Поліцію Харківської області. Усі звернення були оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися таких правопорушень, як порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайства, хуліганства та незаконний обіг наркотиків.

Робота з підозрюваними

Особовий склад ГУНП в Харківській області затримав дев’ятьох громадян за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та проведенні пропагандистської діяльності. Їх доставили до територіальних підрозділів для подальшої перевірки.

Перевірки на блокпостах

На блокпостах Харківської області правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3920 транспортних засобів. Метою перевірок було недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

Вилучення наркотиків

У ході відпрацювання території поліцейські викрили п’ятьох громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Дорожньо-транспортні пригоди

Минулої доби на території Харківщини сталося 11 дорожньо-транспортних пригод. У результаті цих аварій сім громадян отримали травми.

Борьба з водіями у стані сп'яніння

Працівники поліції викрили трьох водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп'яніння.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що під час ракетного удару по Харкову постраждали медики та поліцейська.