ООН буде допомогати відновляти Харків

04.04.2024  18:51
Ігорем Тереховим підписаний Меморандум, спрямований на поглиблення співпраці між Харковом та ООН.
Як повідомляє РЕДПОСТ, під час зустрічі мера Харкова Ігоря Терехова та делегацією Програми розвитку ООН в Україні підписаний Меморандум про взаєморозуміння, спрямований на поглиблення співпраці у напрямку відновлення пошкодженої інфраструктури та підвищення енергоефективності міста.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Ігор Терехов подякував представникам ООН за вже надану допомогу з розбиранням завалів, демонтажем аварійних будівель та відбудовою житла. Разом з тим,  за словами мера, для стабілізації ситуації з енергопостачанням інфраструктура міста потребує додаткових ресурсів.  
 
«Після останніх обстрілів по ТЕЦ та підстанціях для нас особливо важливо нормалізувати роботу енергетичної системи. Тим паче, що у нас вже є спільний досвід реалізації подібних проєктів, наприклад, встановлення сонячних батарей в одній з харківських лікарень», - зазначив мер. 
 
Своєю чергою постійний представник ПРООН в Україні Яко Сільє запевнив, що їхня організація продовжить допомагати з відновленням Харкова, у тому числі пошкоджених інфраструктурних обʼєктів.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, що Ігор Терехов розповів, яку унікальну для України житлову програму розробляє Харків разом з німецькими партнерами.