Комунальники Харкова реконструювали трубопровід

20.03.2024  14:40
На вулиці Великій Панасівській виконано реконструкцію трубопроводу.

Як повідомляє РЕДПОСТ, роботи були завершені ремонтними бригадами служби водопровідних мереж Холодногірського району КП «Харківводоканал», під керівництвом Дениса Лоскутова. Основні комплексні заходи з підключення будинків на цій вулиці вже завершено, повідомив сьогодні, 20 березня, начальник районної служби Олександр Сірко.

"Це підключення експлуатується більше 70 років, тому виникла нагальна потреба у його заміні через часті аварії. Під час ремонтних робіт ми переклали ділянку довжиною 50 метрів і встановили оглядовий колодязь. Під час заміни трубопроводу жителів забезпечували водою автоцистерни підприємства. Зараз централізоване водопостачання відновлено, і ми займаємося благоустроєм території", - повідомив Олександр Сірко.

Він також наголосив, що з початку року бригади усунули 60 аварій на водопроводах, впорядкували 77 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури, капітально відремонтували 45 водорозбірних колонок та замінили 28 пожежних гідрантів.

Для спрощення роботи ремонтників просять повідомляти про витоки води, вказуючи точне місце витоку, адресу і контактний телефон заявника для уточнення деталей. Цю інформацію можна повідомити за номером: 15-33.

"Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які наразі значно зросли", - наголошують у КП «Харківводоканал».

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, що за минулі вихідні працівники КП «Харківські теплові мережі» виконали низку відновлювальних робіт.