Як пише
РЕДПОСТ, даний варіант приготування дуже незвичайний, тому що родзинки йдуть в тісто подрібненими.
Вівсяне печиво з родзинками
Продукти:
-
30 г ізюму,
-
160 г цукру,
-
85 г вершкового масла,
-
50 мл води
-
1 щіпка солі,
-
1 щіпка ваніліну,
-
75 г вівсяного борошна,
-
170 г пшеничного борошна.
Покроковий рецепт приготування:
-
Промити ізюм.
-
Подрібнити родзинки у блендері.
-
Додати воду, розтоплене вершкове масло, цукор, сіль та ванілін.
-
Знову збити.
-
Додати сухі інгредієнти,
-
Вимішати тісто
-
Тонко розкотити тісто та нарізати печиво.
-
Випікати 10-12 хвилин|мінути| в духовці при 200 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати листковий салат із печерицями, копченою куркою та ананасами.