Мешканці Харкова встановили рекорд із передачі показань електроенергії

15.11.2023  17:15
Лідерство серед дистанційних способів передачі показів традиційно утримує мобільний додаток “Харенерго”.
 
Понад 463 тисячі власників особових рахунків передали показання електролічильників за жовтень 2023 року за допомогою електронних сервісів АТ “Харківобленерго”. З них 237 тисяч, або 51%, - через мобільний додаток "Харенерго", передає РЕДПОСТ.
 
Це рекордний показник з початку війни і другий результат за увесь час роботи електронних сервісів товариства.
 
Впевнене лідерство серед дистанційних способів передачі показів традиційно утримує мобільний додаток “Харенерго”. Більше того, частка показань, переданих через застосунок, стрімко зросла з довоєнних 35% до теперішніх 51%.
 
Друге місце за популярністю – особистий кабінет на сайті товариства: таким способом передають показання 17% споживачів. Ще близько 20% власників особових рахунків використовують для цього sms-повідомлення, банер-посилання на сайті "Харківобленерго", а також чат-бот у Viber.
 
«Абсолютний рекорд передачі показів було зафіксовано у лютому 2022 року. Тоді 475 тисяч наших споживачів передали показання електролічильників за січень. Потім почалася повномасштабна війна, багато кому довелося покинути свої домівки, і людям з зрозумілих причин було не до цього.
 
Проте десь з початку цього року ми почали фіксувати поступове зростання, і уже в серпні цифра переданих показань перетнула позначку в 400 тисяч. Це вже практично наші довоєнні результати», - йдеться у повідомленні.
 
Про всі способи передачі показань за допомогою електронних сервісів можна дізнатися на сайті.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що у Холодногірському районі Харкова змінюють водоводи.