
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261127-gotuemo-osvizhayuchiy-salat-z-arbuzom-ogirkami-ta-m-yatno-limonnim-dresingom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261127-gotuemo-osvizhayuchiy-salat-z-arbuzom-ogirkami-ta-m-yatno-limonnim-dresingom
Готуємо освіжаючий салат з кавуном, огірками та м'ятно-лимонним дресингом
Цей салат ідеально підходить для гарячих літніх днів, додає соковитості та освіжаючості до вашого меню.
Цього разу РЕДПОСТ розповість, як ласувати літньою ягодою по-новому.
Інгредієнти:
- 4 чашки нарізаного кавуна
- 2 середні огірки, нарізані колечками
- 1/2 склянки свіжої м'яти, нарізаної
- 1/4 склянки оливкової олії
- Сік з 1 лимона
- Сіль та свіжомелений чорний перец за смаком
- 1/2 склянки сиру фета
Читайте також: Рецепт свіжого літнього салату з креветками та авокадо
Приготування
- Велику миску заповніть нарізаним кавуном та огірками.
- Додайте нарізану м'яту і перемішайте обережно.
- У меншій мисці змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець для приготування дресингу.
- Додайте дресинг до салату та добре перемішайте.
- Посипте розчавленим сиром фета перед подачею.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати освіжаючий кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром.