РЕДПОСТ пропонує рецепт красивого салату у вигляді великодні яйця, який можна приготувати до святкового столу на Великдень
Cкладові
-
куряче філе – 300 г;
-
морква по-корейськи – 200 г;
-
яйце – 5 шт.;
-
сіль за смаком;
-
сир твердих сортів – 150 г;
-
майонез для заправки.
Приготування
-
У підсоленій воді зварити куряче філе до готовності (варити 25-30 хвилин). Потім остудити м'ясо у бульйоні.
-
Нарізати філе, що охололо, на невеликі шматочки (можна і просто порвати на волокна). Викласти на плоску тарілку у формі яйця.
-
Злегка посолити куряче філе та нанести сітку з майонезу.
-
Моркву по-корейськи розкласти поверх м'яса.
-
Поверх корейської моркви нанести сіточку з майонезу.
-
Попередньо зварити круто 3 яйця, очистити яйця і розділити на білки та жовтки. Натерти білки на тертці та покрити ними салат.
-
Поверх білків нанести сіточки з майонезу.
-
Поверх білків розкласти сир, натертий на дрібній тертці.
-
Розкришити яєчні жовтки і викласти на верхівку салату.
-
Далі включаємо фантазію та прикрашаємо салатик.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати сирну паску з горіхами, цукатами та кокосовою стружкою.