Рятувальники та поліцейські на Харківщині вчать громадян правилам безпеки життєдіяльності

13.04.2023  14:00
Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо правил пожежної, техногенної та мінної безпеки триває на території Харківського району. Вогнеборці постійно спілкуються з населенням і внутрішньо переміщеними особами та навчають їх правилам безпеки.
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на ДСНС Харківської області.
 
12 квітня інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області спільно з представниками Національної поліції України завітали до місць, де тимчасово знайшли притулок внутрішньо переміщені особи у м. Люботин.
 
Вони розповідали про сумну статистику пожеж, вказували на їх головні причини і наслідки, роз’яснювали порядок використання первинних засобів пожежогасіння та як проводити евакуацію з палаючої будівлі, нагадували про мінну небезпеку та протимінні заходи, навчали алгоритму дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та у разі отримання сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» тощо.
 
По завершенню бесід усім співрозмовникам рятувальники вручали пам'ятки з правилами безпеки життєдіяльності та номерами виклику служб екстреного реагування.
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що на Харківщині медики врятували жінку.