Більше 400 заявок від харків'ян виконали теплоенергетики за добу

21.03.2023  11:32
Протягом 20 березня харківські теплоенергетики оперативно закрили 444 заявки громадян по гарячому водопостачанню та центральному опаленню, які надійшли до служби 15-62 та колцентру.

До того ж на зовнішніх мережах працівники у КП «Харківські теплові мережі» оперативно локалізували та усунули 20 дефектів. Про це РЕДПОСТ повідомили на підприємстві.

Готуються на комунальному підприємстві й до потепління  -  впроваджуються графіки дискретного регулювання на джерелах теплопостачання, щоб зменшити витрати газу та уникнути перегрівів в оселях харків'ян.

Щоденно ведеться пошук витоків теплоносія і оперативне усунення недоліків системи. Наразі встановлено понад 3700 автоматичних розповітрювачів, ведеться заміна транзитів у підвалах будинків. Гарячоводні труби міняють на пластик, який має прослужити значно довше за металеві.

Крім того, втілюється в життя  графік місячника "Зелена Весна", і перший етап у ньому -  максимальне вивезення сміття  з усіх об'єктів КП "Харківські теплові мережі" до 1 квітня поточного року. Тому колектив теплових мереж  квапиться якомога швидше привести до ладу свої об’єкти.

Раніше РЕДПОСТ писав, що за тиждень харківські комунальники усунули 50 аварій на водоводах.