У Харкові зросла кількість заявок до Тепломереж

14.03.2023  13:13
За минулу добу працівники КП «Харківські теплові мережі» встигли задовільнити 917 заявок громадян по центральному опаленню та гарячому водопостачанню, які надійшли до служби 1562 та колцентру.



Як повідомили РЕДПОСТ у КП «ХТМ», такий зріст звернень обумовлений наслідками ракетного обстрілу, який стався 9 березня.

До сьогодні харківські теплоенергетики усувають наслідки блекауту, найбільше пролемою є збільшення підживлення в системі, яка тільки вчора вийшла на нормальний режим функціонування.

До того ж паралельно проводиться модернізація системи. Наразі встановлено понад 3 тисячі автоматичних розповітрювачів, йде заміна транзитів у підвалах будинків, у тому числі на пластикові по гарячій воді.

Підприємство готується до ремонтної кампанії, яка має розпочатися одразу після закінчення опалювального сезону. В черзі на реконструкцію, зокрема, котельні Північної Салтівки, які попри руйнування, наразі працюють і подають послугу мешканцям найбільш постраждалого району міста.

Раніше РЕДПОСТ писав, що з метою стабілізації ситуацї в електромережі в Харкові застосовуються графіки аварійних відключень.