Незважаючи на теплу погоду, працівники КП ХТМ прогрівають будинки харків'ян

27.12.2022  15:46
Напередодні новорічних свят робітники КП «Харківські теплові мережі» закривають розриття, займаються прогрівом будинків та відпрацьовують заявки мешканців.

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на прес-службу міськради Харкова, у приорітеті тепловіків – прогрівання будинків.

«Незважаючи на потепління, на джерелах теплопостачання не знижують температуру теплоносія. У випадку блекауту це допоможе довше зберігати тепло в будинках. Крім того, персонал котелень, роботу яких можна підтримувати за допомогою генераторів, у тестовому режимі відпрацьовує алгоритм дій у випадку припинення централізованого електроживлення», - зазначили на ХТМ.

Також робітники закривають шурфи, особливу увагу приділяючи «червоним лініям», щоб розриття не заважали пішоходам та проїзду транспорту. Контролюють звернення громадян з питань опалення та гарячого водопостачання.

«На сьогоднішній день по центральному опаленню за два з половиною місяці було закрито понад 56 тисяч заявок від служби «1562» та понад 13 тисяч - щодо гарячого водопостачання», - зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, робітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» на сміттєвозі «IVECO» наводять лад в частині Київського району.