Харківський університет отримав Оскар у галузі освіти

23.12.2022  12:25
Харківський заклад став єдиним закладом вищої освіти України, який був представлений на конкурсі.
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
 
Повідомляється, що унікальна програма з підготовки IT-фахівців Innovation Campus НТУ «ХПІ»  удостоєна світового «срібла» у галузі освіти. Вона посіла друге місце серед найкращих проєктів Європи міжнародного конкурсу QS-Wharton Reimagine Education Awards 2022.
 
Загалом у конкурсі взяли участь більше 1200 робіт від компаній, інститутів та інших організацій із 70-ти країн світу. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» став єдиним закладом вищої освіти України, який був представлений на конкурсі.
 
У 2022 році міжнародний конкурс QS-Wharton Reimagine Education Awards проходив у 18-ти основних категоріях (штучний інтелект, віртуальна та доповнена реальність, освітні програми, працездатність та інші). Конкурс тривав вісім місяців, протягом цього часу понад триста міжнародних суддів-експертів, які працюють у сфері освіти та інших галузях, оцінювали проєкти учасників. Ідеї, які відображали інноваційність, ефективність та унікальність, були відібрані у шорт-лист премії. На конкурс було подано понад 1200 проєктів із сімдесяти країн світу.
 
Нагадаємо, книга про культурну спадщину України увійшла до списку найкращих видань за версією The New York Times.