«Підла терористична атака». Мер Дніпра Борис Філатов звернувся по допомогу до всіх небайдужих

30.09.2022  19:18
Після знищення російськими окупантами левової долі громадського транспорту міський голова Дніпра Борис Філатов звернувся до інших громад, бізнесу та міст-побратимів.
 
29 вересня окупанти рф завдали ракетних ударів по пасажирському автопідприємству Дніпра. В результаті обстрілу згоріло понад 115 автобусів. Попередньо, було завдано збитків на приблизно 270 млн. гривень.
 
Міський голова Борис Філатов на своїй сторінці в Фейсбук закликав всіх небайдужих підтримати дніпрян в цей нелегкий час.
 
 
“Нам треба як найшвидше відновити роботу міських маршрутів, але зробити це самостійно буде вкрай важко. Тож я звертаюся до всіх, у кого є змога і бажання підставити Місту плече. Ми будемо вдячні кожному, хто (бодай тимчасово) допоможе нам із транспортом”, - написав мер Дніпра.
 
В той же час Філатов подякував міському голові Київа Віталію Кличку, завдяки якому декільків десяткі автобусів вже в понеділок прибудут до Дніпра.
 
“Коли Віталій зателефонував мені, аби сказати це, — чесно — у мене забракло слів. У нас із ним не завжди прості стосунки. Але такі вчинки не забуваються”, - наголосив Борис Філатов.
 

Нагадаємо, в Харкові внаслідок обстрілу окупантів зі 150 комунальних автобусів залишилося близько 35, решту пошкоджено і деяку частину знищено.