
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1279878-salat-z-buryakom-tsvitnoyu-kapustoyu-ta-morkvoyu-legkist-svizhist-ta-korist
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1279878-salat-z-buryakom-tsvitnoyu-kapustoyu-ta-morkvoyu-legkist-svizhist-ta-korist
Салат з буряком, цвітною капустою та морквою: легкість, свіжість та користь
Справжній помічник у дієтичному харчуванні та чудовий спосіб урізноманітнити раціон.

Як пише РЕДПОСТ, це легка, але поживна страва, яка допоможе очистити організм і наповнить енергією. Салат багатий на клітковину, вітаміни і при цьому неймовірно простий у приготуванні.
Салат з буряком, цвітною капустою та морквою
Продукти:
- 200 г сирого буряка
- 150 г сирої моркви
- 200 г цвітної капусти
- 1 ст. л. лимонного соку
- 30 мл оливкової олії (можна замінити лляною або соняшниковою)
- сіль за смаком
- мелений чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Підготувати овочі.
- Ретельно вимити сирі буряки, моркву та цвітну капусту.
- Буряк і моркву натерти на великій тертці.
- Цвітну капусту розламати на дрібні суцвіття або нарізати гострим ножем.
- У глибокій мисці змішай усі овочі.
- Додати лимонний сік, оливкову олію, трохи солі та дрібку чорного перцю.
- Перемішати, щоб усі інгредієнти просочилися заправкою.
- Салат можна подавати відразу або дати настоятися в холодильнику 15-20 хвилин смак стане ще яскравіше.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати запечений багет із часником та зеленню.