
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1279119-gotuemo-zapikanku-z-kartopleyu-ta-gribami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1279119-gotuemo-zapikanku-z-kartopleyu-ta-gribami
Готуємо запіканку з картоплею та грибами
Різноманітний свій раціон за допомогою класичної та смачної страви.

Як пише РЕДПОСТ, у страві можна використовувати будь-які гриби, додати моркву, цибулю чи перець. Ми пропонуємо пісний варіант, але страву можна приготувати її з м'ясом, сиром, сметаною чи вершками.
Запіканка з картоплею та грибами
Продукти:
- 1 кг картоплі,
- 500 г печериць,
- 2-3 помідори,
- 2 цибулини,
- пісний майонез,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Очистити картоплю.
- Нарізати картоплю середніми шматочками.
- Відварити його до готовності.
- Розім'яти в пюре з кількома ложками відвару.
- Подрібнити гриби.
- Нарізати кружільцями помідори.
- Подрібнити цибулю.
- Обсмажити цибулю з грибами до випаровування вологи.
- Викласти у форму третину картоплі, гриби, картопля, помідори та знову картоплю.
- Присипати шари спеціями до смаку.
- Останній шар - змастити пісним майонезом.
- Готувати запіканку в духовці 40 хвилин при 180 градусах.