Як пише
РЕДПОСТ, булочки можуть бути як закускою, так і самостійною стравою, до того ж, яка дає можливість експериментувати з добавками - зеленню або, наприклад, часником.
Картопляні булочки з сиром
Продукти
-
картопля - 250 г,
-
сир - 250 г,
-
яйце - 1 шт.,
-
вершки - 1 ст. ложка,
-
вершкове масло - 1 ст. ложка,
-
сіль.
Покроковий рецепт приготування
-
Картоплю помити, очистити, натерти на тертці, трохи віджати.
-
Розтерти картоплю з сиром, яйцем і вершками до однорідності.
-
Додати на смак сіль.
-
Змастити лист маслом.
-
Сформувати круглі булочки з картопляно-сирної маси.
-
Викласти на лист.
-
Випікати за температури 180 градусів 30 хвилин.
-
При подачі полити розігрітою олією.