Готуємо картопляні булочки з сиром

17.02.2025  21:33
Смачна та нетривіальна страва, яку можна приготувати з простих та доступних інгредієнтів.
 
Як пише РЕДПОСТ, булочки можуть бути як закускою, так і самостійною стравою, до того ж, яка дає можливість експериментувати з добавками - зеленню або, наприклад, часником.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Картопляні булочки з сиром

 

Продукти

 
  • картопля - 250 г,
  • сир - 250 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • вершки - 1 ст. ложка,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • сіль.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Картоплю помити, очистити, натерти на тертці, трохи віджати.
  2. Розтерти картоплю з сиром, яйцем і вершками до однорідності.
  3. Додати на смак сіль.
  4. Змастити лист маслом.
  5. Сформувати круглі булочки з картопляно-сирної маси.
  6. Викласти на лист.
  7. Випікати за температури 180 градусів 30 хвилин.
  8. При подачі полити розігрітою олією.