Яскрава паста з шинкою та болгарським перцем

12.02.2025  21:37
Смачна, ситна та барвиста страва, яка відмінно підійде для швидкого обіду або вечері.
 
Як пише РЕДПОСТ, для краси страви можна взяти кілька скибочок перцю різних кольорів.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Паста з шинкою та болгарським перцем

 

Продукти: 

 
  • 100 г пасти, 
  • 100 г шинки, 
  • 1 помідор, 
  • 0,5 болгарського перцю, 
  • 1 зубчик часнику, 
  • 50 г твердого сиру, 
  • 3 гілочки зелені, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати шинку соломкою.
  2. Порубати часник.
  3. Очистити помідор.
  4. Натерти помідор.
  5. Нарізати соломкою болгарський перець.
  6. Обсмажити пару хвилин. 
  7. Додати часник та помидор.
  8. Готувати ще 5 хв. 
  9. Приправити.
  10. Додай рубану зелень, 
  11. Змішати соус із відвареною пастою.
  12. Посипати тертим сиром.