Булочки з яйцем і сиром на сніданок

27.12.2024  21:20
Простий, ситний і смачний варіант ранкового перекушування.
Як пише РЕДПОСТ, це варіант сніданку дає певну можливість поекспериментувати з продуктами.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Булочки з яйцем та сиром

 

Продукти

  • 3 булочки середнього розміру,
  • 3 яйця,
  • шинка (грудинка, буженина, окіст),
  • 40-50 г сиру,
  • зелень.

Покрковий рецепт приготування

 
  1. Розігріти духовку до 190-200 °.
  2. У булочок зрізати верхівки
  3. Обережно вирізати серединку м'якуша.
  4. Поверхню булочок трохи змочити водою.
  5. У кожну булочку викласти шматочки шинки тощо.
  6. Влити яйце.
  7. Посипати тертим сиром і рубаною зеленню.
  8. Накрити кришкою.
  9. Щільно обгорнути булочки фольгою.
  10. Запікати у духовці 12-15 хвилин.