Готуємо айс-американо за технологією колд-брю

23.07.2024  21:28
Пропонуємо рецепт кави, у якому вона не заварюється.
 
Як пише РЕДПОСТ, айс-американо тонізує, бадьорить та освіжає у літню спеку. За пропонованою технологією кава настоюється, а не заварюється.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Айс-американо за технологією колд-брю

 

Продукти: 

  • 1 ст. меленої кави, 
  • 100 мл холодної води 
  • лід.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Залити мелену каву холодною водою
  2. Перемішати
  3. Забрати в холодильник мінімум на 12 годин. 
  4. Винути з холодильнику.
  5. Перед подачею додати лід. 
  6. За бажанням можна розбавити напій водою.