Готуємо освіжаючий суп з кабачків

13.07.2024  21:33
Пропонуємо рецепт кращого порятунку в найспекотніші літні дні – холодного супу.
 
Як пише РЕДПОСТ, важливо на повну використовувати сезонні овочі, розкриваючи всі можливості. Наприклад, кабачки влітку.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

Холодний суп із кабачків

 

Продукти

 
  • 2 кабачка, 
  • 1 цибулина, 
  • 200 мл йогурту, 
  • 100 г м'яти, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати кубиком кабачки.
  2. Подрібнити цибулю.
  3. Обсмажити цибулю до м'якості. 
  4. Додати нарізані кабачки 
  5. Протушкувати усі 10-15 хвилин. 
  6. Влити воду до смаку
  7. Довести до кипіння
  8. Приправити суп
  9. Додати листочки м'яти
  10. Проварити ще 5 хвилин. 
  11. Подрібнити суп блендером.
  12. Дати охолонути в холодильнику.
  13. Винути з холодильнику.
  14. Змішати із йогуртом.