Перекушуємо як давні ацтеки: готуємо гуакамоле з авокадо

26.03.2024  21:37
Популярна мексиканська закуска, яка ідеально впишеться у пісний раціон.
 
Як пише РЕДПОСТ, ця популярна в Мексиці страва, що означає в перекладі соус з авокадо, із задоволенням їли ще аборигени континенту - індіанці ацтеки.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Гуакамоле з авокадо

Продукти:

 
  • 1 авокадо,
  • 1/2 фіолетової цибулини,
  • 1 зубчик часнику,
  • 1/2 лайма або лимона,
  • 1 перець чилі,
  • 2 гілочки кінзи,
  • 1 ст. л. оливкової олії.

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Розім'яти м'якоть авокадо будь-яким зручним способом.
  2. Віджати сік лайма.
  3. Додати оливкову олію,
  4. Дрібно нарізати цибулю, часник, чилі, кінзу.
  5. Перемішати гуакамоле.
  6. Приправити його до смаку.