До суду передали справу харків'янина, який вбив родину на Північній Салтівці

10.01.2024  10:23
Довічне увʼязнення загрожує 21-річному мешканцю Харкова, який ледве не зарізав товариша, вбив власну родину та спричинив смертельну ДТП.

Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Прокуратуру Харківської області, інкриміновані чоловіковуі злочини мали місце у 2022 році.

14 липня обвинувачений, перебуваючи у квартирі на вулиці Валентинівській у місті Харкові разом із своїми шкільними знайомими, скоїв напад з ножем на одного з товаришів. Постраждалий, який сидів за столом на кухні, був ударений ножем у шию. На щастя, чоловік вижив, оскільки гості змогли зупинити нападника.

Через два дні той самий обвинувачений вбив у квартирі на вулиці Метробудівників у місті Харкові свою 10-річну сестру, яка мала проблеми зі здоров'ям з дитинства, свою матір та 71-річного дідуся. Він завдав всім трьом множинні удари ножем, вбиваючи їх по черзі: спочатку сестру, потім дідуся, а останньою — рідну матір. Після вчинення вбивств обвинувачений втікав на викраденому таксі, здійснивши при цьому ДТП, в результаті чого загинула одна людина.



Правоохоронці затримали злочинця за статтею 208 КПК України, і йому інкримінується незакінчений замах на вбивство, умисне вбивство трьох осіб, незаконне заволодіння транспортним засобом з погрозою насильства, порушення правил дорожнього руху зі смертельним наслідком.

Обвинувальний акт направлено до Київського районного суду міста Харкова. Максимальне покарання, яке може отримати обвинувачений, — довічне позбавлення волі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав про вбивство на день народження, під час якого чоловік замордував гостя.