Як пише
РЕДПОСТ, цю страву треба обов'язково подавати на прогрітій тарілці.
Аргентинський шницель із курячого філе
Продукти
-
500 г курячого філе,
-
2 яйця,
-
2 зубчики часнику,
-
80 г борошна,
-
100 г панірувальних сухарів,
-
50 мл рослинної олії,
-
1 ч. л. прованських трав,
-
0,5 ч.л. меленого чорного перцю,
-
0,5 ч.л. меленої паприки,
-
сіль за смаком.
Покроковий рецепт приготування:
-
Куряче філе нарізати платівками.
-
Загорнути у харчову плівку.
-
Добре відбити.
-
Панірувальні сухарі змішати з меленим перцем і паприкою.
-
Яйця трохи збити з прованськими травами, пропущеним через прес часником і сіллю.
-
Обвалювати м'ясні заготовки в борошні,
-
Вмочити в кляр
-
Вивалювати в паніровці.
-
Обсмажувати курячий шницель у розпеченій олії по 3-4 хвилини з кожного боку.