Готуємо аргентинський шницель із курячого філе

27.12.2023  21:34
Пропонуємо смачну страву та розкриваємо секрет її подачі на стіл.
 
Як пише РЕДПОСТ, цю страву треба обов'язково подавати на прогрітій тарілці.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Аргентинський шницель із курячого філе

Продукти

  • 500 г курячого філе,
  • 2 яйця,
  • 2 зубчики часнику,
  • 80 г борошна,
  • 100 г панірувальних сухарів,
  • 50 мл рослинної олії,
  • 1 ч. л. прованських трав,
  • 0,5 ч.л. меленого чорного перцю,
  • 0,5 ч.л. меленої паприки,
  • сіль за смаком.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Куряче філе нарізати платівками.
  2. Загорнути у харчову плівку.
  3. Добре відбити.
  4. Панірувальні сухарі змішати з меленим перцем і паприкою.
  5. Яйця трохи збити з прованськими травами, пропущеним через прес часником і сіллю.
  6. Обвалювати м'ясні заготовки в борошні,
  7. Вмочити в кляр
  8. Вивалювати в паніровці.
  9. Обсмажувати курячий шницель у розпеченій олії по 3-4 хвилини з кожного боку.