Готуємо класичний угорський гуляш

19.12.2023  21:30
Смачна страва пастухів і військових, що прославили його в Європі.
 
 
Як пише РЕДПОСТ, класичний угорський гуляш дуже ситний так ідеально підходить на зиму. 

Угорський гуляш

Продукти:

 

  • 500 г яловичини,
  • 1 болгарський перець,
  • 500 г картоплі,
  • 2 цибулини, 2 моркви,
  • 2 ст. томатного соусу,
  • 2 зубчики часнику,
  • 1 ст. паприки,
  • 1 л води
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Дрібно нарізати цибулю,
  2. Обсмажити до рум'яності,
  3. Додати паприку та всі спеції,
  4. Жарити ще 1 хвилину.
  5. Додати нарізане смужками м'ясо
  6. Смажити до його золотистості.
  7. Додати томатний соус.
  8. Додати трохи води,
  9. Тушкувати яловичину 2-2,5 години на слабкому вогні, підливаючи воду.
  10. Викласти нарізану картоплю та моркву
  11. Протушкувати ще 10 хвилин.
  12. Додати болгарський перець та воду,
  13. Довести до кипіння,
  14. Протушкувати ще 15 хвилин,
  15. Додати часник
  16. Дати гуляшу настоятися під кришкою.