
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263230-retsept-yabluchnoyi-granoli
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263230-retsept-yabluchnoyi-granoli
Рецепт смачної яблучної граноли
Гранола буде духмяною та корисною основою для смачного сніданку, передає РЕДПОСТ .

Для приготування страви знадобляться такі інгредієнти:
- 1 1/2 склянки несолодкого яблучного соку;
- 6 яблук очищених і нарізаних великими кубиками;
- 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку;
- 1/2 склянки родзинок;
- 1/2 склянки цукру;
- 1 чайна ложка меленої кориці;
- 1/4 чайної ложки свіжотертого мускатного горіха;
- 3 столові ложки цільнозернового борошна;
- 2 чашки граноли;
- 1/3 склянки несолоного вершкового масла.
Крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Злегка змастіть форму для випікання олією.
Крок 2
У невеликій каструлі на середньому вогні варіть яблучний сік протягом 10-15 хвилин або поки не зменшиться вдвічі. Зніміть з вогню, щоб охолов.
Крок 3
У великій мисці змішайте яблука з яблучним соком, лимонним соком, родзинками, цукром, корицею та мускатним горіхом, перемішайте, щоб з’єднати. Розкладіть начинку в підготовлену форму.
Крок 4
У середній мисці виделкою змішайте борошно, гранолу та розм’якшене вершкове масло, доки суміш не з’єднається. Рівномірно посипте начинку. Випікайте приблизно 45 хвилин, поки начинка не стане твердою, хрусткою і злегка підрум’яниться.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати духмяну грибну аджику на зиму.