На Харківщині під час обстрілу смт Великий Бурлук постраждав поліцейський: фото

10.10.2023  11:00
Прокурори Харківщини фіксують наслідки чергового російського обстрілу Куп’янщини, під час якого травмовано троє людей, серед яких поліцейський.

Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Прокуратуру Харківської області,  10 жовтня приблизно о 8 ранку ворог завдав ракетний удар по смт Великий Бурлук. За попередніми даними, це була ракета С-300.

Удар прийшов на центр населеного пункту. В черговий раз ціллю окупантів стали виключно цивільні об‘єкти: магазини, житлові будинки, адмінбудівля та приватні автомобілі.

Травмовано двоє жінок віком 35 та 39 років. Також отримав контузію поліцейський.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної поокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом останньої доби ворожі сили застосовували артилерію, міномети та авіацію для обстрілу населених пунктів у Харківському, Чугуївському та Куп'янському районах області.