Харківських студентів запрошують на змагання від Нацбанку України

07.09.2023  18:00
Харківська молодь може кинути виклик іншим учасникам під час професійних випробувань.
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на НБУ, відрито реєстрацію на NBU University Challenge 2023:  “Монетарна політика: виклик НБУ університетам” та запрошує до участі у змаганнях молодь з усієї України, інформує Нацбанк.
 
Це змагання студентських команд закладів вищої освіти України, які аналізують економічну ситуацію в країні та надають рекомендації щодо монетарної політики та є унікальною можливістю для студентської молоді зазирнути за лаштунки роботи головного регулятора фінансового сектору країни. Захід якісно доповнить теоретичне навчання в університетах корисним практичним досвідом, надасть навички сучасного макроекономічного аналізу та покращить розуміння сутності монетарної політики та особливостей прийняття рішень у цій сфері.
 
Основне завдання команд – підготувати та презентувати власні рекомендації для Правління НБУ щодо монетарної політики. Необхідно обґрунтовано відповісти на ключове питання конкурсу: "Якими мають бути рішення Правління НБУ щодо процентних ставок, офіційного курсу та валютних обмежень під час війни і чому?"
 
  • 20 вересня 2023 року Останній день реєстрації команд
  • 22 вересня 2023 року Настановча сесія для зареєстрованих учасників конкурсу
  • 25 жовтня 2023 року Кінцевий термін подання робіт (презентацій)
  • 8 листопада 2023 року Оголошення результатів відбору команд-фіналістів
  • 24 листопада 2023 року Фінал NBU University Challenge