
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261388-gotuemo-kitayski-listkovi-korzhiki-tsun-yubin
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261388-gotuemo-kitayski-listkovi-korzhiki-tsun-yubin
Готуємо китайські листкові коржики цун юбін
Пропонуємо приготувати дуже смачну та популярну в Піднебесній страву.

Як пише РЕДПОСТ, перед вами рецепт популярних у Китаї тонких листкових коржиків. З ними навіть пов'язана кумедна легенда, згідно з якою від них походить італійська піца, оскільки вона - неправильно приготовлений рецепт коржиків, в якому начинка не всередині, а зовні. Коржики гарні замість хліба і як самостійне блюдо. Приготувати в домашніх умовах такі коржики нескладно. Правильно приготовані вони з трохи пружною консистенцією, як кажуть китайці – «жувальною».
Що варто врахувати
- Чим тонше вийде розкотити, тим шаруватішою і цікавішою буде коржик.
- Краще ці коржики їсти свіжими, але якщо їх повторно підігріти, вони будуть м'якими та ніжними.
- До хрускоту коржики засушувати не потрібно. Цун юбін все ж таки повинні залишитися досить м'якими.
Китайські листкові коржики із зеленою цибулею Цун Юбін
Продукти (на 2 порції):
- Окріп - 150 мл
- Борошно – 300 г
- Зелена цибуля – 2 шт
- Чорний перець – 1/2 год.
- Сіль - 1/2 год л
- Рослинна олія – 1 ст л
Покроковий рецепт приготування
- У глибоку миску просіяти борошно,
- Додати трохи солі
- Залити окропом.
- Перемішати та залишити хвилин на п'ять.
- Після цього вимісити круте тісто
- Забрати його під плівку на півгодини відпочивати.
- Для начинки нарізати кільцями зелену цибулю,
- Змішати його з чорним перцем, сіллю та олією.
- Через півгодини дістати тісто,
- Ще раз вимісити.
- Отриманий колобок поділити на дві частини. Одну – прибрати назад під плівку, другу – розкотити у тонкий млинець.
- Змастити коржик трохи олією,
- Розподілити половину начинки
- Закатати щільно рулетом, намагаючись, щоб залишилося якнайменше повітряних бульбашок.Ковбаску, що вийшла, щільно згорнути в равлик спіраллю.
- Те саме зробити з другою частиною тесту.
- Тепер ці равлики потрібно знову розкачати качалкою. Тісто може почати десь лопатися, а цибуля виходити назовні. Це не страшно.
- Отримані коржики посмажити з двох сторін до золотистої скоринки на попередньо розігрітій сковороді. Чим тонше коржики, тим швидше вони просмажаться.
- Готові цун юбін нарізати на четвертинки
- Подавати до столу теплому вигляді.
Смачного!
Нагадаємо,раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати запечену кукурудзу.