
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260181-retsept-hrustkih-zapechenih-kabachkiv-fri
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260181-retsept-hrustkih-zapechenih-kabachkiv-fri
Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
Запечені шматочки кабачка у формі картоплі фрі вийдуть хрусткими зовні та м'якими та ніжними всередині, передає РЕДПОСТ .

Для приготування страви знадобляться такі інгредієнти:
- 50-70 мл соняшникової олії;
- 2 середні кабачки або цукіні (800 г-1 кг);
- 1 велике яйце;
- 1/2 склянки сухарів для панірування;
- 1/2 чашки тертого сиру пармезан;
- 1 чайна ложка сушеного часнику;
- 1/2 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю.
Крок 1
Помістіть решітку у верхню третину духовки та розігрійте до 180 градусів. Деко змастіть олією.
Крок 2
Кожен кабачок розріжте навпіл уздовж. Використовуйте маленьку ложку, щоб вийняти насіння, потім наріжте кабачки на смужки довжиною від 6 до 8 см і шириною 1,5-2 см, що формою нагадують картоплю фрі.
Крок 3
У середній мисці збийте яйце. В окремій тарілці змішайте сухарі, сир пармезан, сухий часник та чорний перець.
Крок 4
Додайте кабачки в миску з яйцем і перемішайте. Занурте кожен шматок кабачка в суміш сухарів, злегка притиснувши, щоб вони прилипли, потім перекладіть на підготовлене деко. Повторіть те ж саме з кабачками, що залишилися, і панірувальними сухарями, потім рясно збризкайте страву олією.
Крок 5
Запікайте близько 15 хвилин або поки картопля фрі з кабачків не стане м'якою і красиво підрум'яниться.
Крок 6
Подавайте кабачки гарячими, за бажанням із соусом.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати холодний болгарський суп таратор.