Готуємо ніжні японські оладки

14.07.2023  21:57
Варіант нетривіального смачного сніданку.
 
Як пише РЕДПОСТ, прропонуємо рецепт пишних японських оладок, які можна подати із цукровою пудрою та ягодами на сніданок.
 

Японські оладки

 

Продукти на 1 порцію:

  • Сир – 110 г м'який
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно рисове – 45 г
  • Сода - 0.25 ч.л.
  • Олія - ​​2 крапля (-і)

Покроковий рецепт приготування

  1. У глибоку миску помістити м'який сир і куряче яйце.
  2. Ретельно збити віночком.
  3. Додати підсолоджувач, соду та рисове борошно.
  4. Ще раз перемішати.
  5. На розігріту сковороду влити трохи олії і змастити силіконовим пензликом.
  6. Викласти тісто на сковороду (на 1 оладок - 1 столова ложка тіста),
  7. Накрити кришкою та готувати на мінімальному приблизно 2 хвилини.
  8. Викласти на кожну оладку ще трохи тіста і знову накрити кришкою. Смажити ще приблизно 2 хвилини.
  9. Перевернути оладки
  10. Обсмажити ще кілька хвилин.
  11. Готові оладки викласти на тарілку та прикрасити за бажанням.