
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259742-gotuemo-aromatniy-salat-z-pekinskoyu-kapustoyu-pomidorami-ta-sirom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259742-gotuemo-aromatniy-salat-z-pekinskoyu-kapustoyu-pomidorami-ta-sirom
Готуємо ароматний салат з пекінською капустою, помідорами та сиром
Смачний та ситний салат відмінно підійде до домашнього обіду чи вечері.

Як пише РЕДПОСТ, готується цей рецепт швидко з доступних та недорогих інгредієнтів. Завдяки овочам він соковитий, а кунжут та часник робить його ароматним.
Салат з пекінською капустою, помідорами та сиром
Продукти на 4 порції:
- Капуста пекінська – 350 г
- Помідори – 320 г
- Сир твердий - 80 г
- Майонез – 100 г
- Часник - 10 г
- Кунжут – 15 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Пекінську капусту добре промити та обсушити.
- Видалити кілька верхніх листків.
- Розрізати качан уздовж на чотири частини
- Нарізати капусту тонкою соломкою.
- Викласти капусту в глибокий салатник.
- Трохи посолити і трохи потиснути руками, щоб капуста пустила сік і стала м'якшою.
- Помідори вимити та обсушити
- Нарізати помідори четвертинками кружечків. Якщо помідори невеликі, можна нарізати півкола.
- Додати помідори до капусти.
- Твердий сир натерти на великій тертці.
- Додати сир до решти інгредієнтів.
- Часник очистити та пропустити через прес. Кількість часнику регулювати на свій смак.
- Додати до решти інгредієнтів часник, майонез, сіль, мелений чорний перець.
- Перемішати.
- Розігріти суху сковороду.
- Всипати на сковороду кунжут.
- Обсмажити кунжут, постійно помішуючи на помірному вогні 2-3 хвилини до золотистості.
- Салат викласти в салатник для подачі
- Посипати насінням кунжуту.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати тістечко «вупі пай».