
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259454-retsept-polunichnogo-scherbetu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259454-retsept-polunichnogo-scherbetu
Рецепт полуничного щербету
Освіжаючий полуничний щербу буде прекрасним десертом в спекотний літній день, передає РЕДПОСТ .

Для приготування десерту знадобляться такі інгредієнти:
- 700 г стиглої полуниці, очищеної та нарізаної на четвертинки;
- 1/2 склянки меду;
- 1/4 склянки води;
- 1 чайна ложка свіжого лимонного соку;
- 1/8 чайної ложки дрібної солі;
- 100 г крем-сиру.
Крок 1
У великій каструлі на середньому вогні змішайте полуницю, мед, воду, сік і сіль і варіть, часто помішуючи, поки ягоди не стануть м'якими і суміш не закипить, 10-20 хвилин. Зніміть із вогню.
Крок 2
Використовуючи занурювальний блендер, пюруйте до отримання однорідної маси або перелийте суміш у блендер і подрібніть до отримання однорідної маси. Процідіть суміш через дрібне сито в миску. Накрийте кришкою і поставте в холодильник щонайменше на 8 годин.
Крок 3
Збийте крем-сир із холодною полуничною рідиною до отримання однорідної маси. Подавайте відразу або, для твердішої консистенції, перекладіть в герметичний контейнер і заморозьте до повного застигання, близько 6 годин, перед подачею на стіл.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати освіжаючий лимонад.