
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259269-retsept-smachnogo-pechiva-z-vershkovim-maslom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259269-retsept-smachnogo-pechiva-z-vershkovim-maslom
Рецепт смачного печива з вершковим маслом
Печиво найкраще смакує відразу після приготування, але його можна зберігати щільно загорнутим за кімнатної температури до 3 днів, передає РЕДПОСТ .

Для приготування печива знадобляться такі інгредієнти:
- 260 г пшеничного борошна;
- 2 столової ложки цукрового піску;
- 2 чайні ложки розпушувача;
- 1/2 чайної ложки дрібної солі;
- 340 г густих вершків;
- 1 велике яйце;
- вершкове масло, для подачі;
- джем, для подачі.
Крок 1
Помістіть решітку в середину духовки та розігрійте до 190 градусів. Застеліть велике деко пергаментним папером.
Крок 2
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач та сіль. Додайте вершки і перемішайте гнучкою лопаткою. За допомогою ложки викладіть з тіста печиво і рівномірно розподіліть його по підготовленому деку. У невеликій мисці збийте яйце і 1/8 чайної ложки солі, і злегка змастіть кожне печиво яєчною сумішшю.
Крок 3
Випікайте протягом 20 хвилин. Перекладіть деко на решітку і дайте охолонути протягом 5 хвилин. Розріжте печиво на дві частини та додайте всередину масло і джем. Подавайте десерт з улюбленим напоєм.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати домашній квас для окрошки.