
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258759-retsept-nizhnogo-vershkovogo-pechiva
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258759-retsept-nizhnogo-vershkovogo-pechiva
Рецепт ніжного вершкового печива
Вершкове печиво ідеально підійде до різних теплих напоїв і подарує яскравий смак, передає РЕДПОСТ .

Інгредієнти для приготування:
- 2 склянки (приблизно 300 г) борошна;
- 1/2 столової ложки цукру;
- 4 чайні ложки розпушувача;
- 1/8 чайної ложки дрібної солі;
- 340 г густих вершків;
- 1 куряче яйце;
- джем або варення для подачі.
Приготування
Крок 1
Покладіть решітку всередину духовки і розігрійте до 180 градусів. Застеліть велике деко пергаментним папером.
Крок 2
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач та 1 чайну ложку солі. Додайте вершки і перемішайте гнучкою лопаткою. Викладіть із тіста печиво, розподіливши їх по підготовленому деку. У невеликій мисці збийте яйце. Злегка змастіть кожне печиво яєчною сумішшю.
Крок 3
Випікайте протягом 20 хвилин, перевертаючи печиво. Перекладіть деко на решітку і дайте охолонути протягом 5 хвилин, перш, ніж подавати з джемом або варенням.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати хрустку курятини з ароматом перцю.