
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258635-retsept-divovizhnogo-karamelnogo-sousu-z-gorishkami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258635-retsept-divovizhnogo-karamelnogo-sousu-z-gorishkami
Рецепт дивовижного карамельного соусу з горішками
Соус буде прекрасним доповнення для сирників, млинців та морозива, передає РЕДПОСТ .

Для приготування соусу знадобляться такі інгредієнти:
- 3 столові ложки несоленого вершкового масла;
- 60 г нарізаних горіхів(будь-які);
- 110 г коричневого цукру;
- 180 мл густих вершків кімнатної температури;
- 1 чайна ложка ванільного екстракту;
- 1/2 чайної ложки дрібної солі
.
Крок 1
У середній каструлі на сильному вогні розтопіть вершкове масло. Продовжуйте готувати, періодично помішуючи, поки олія не стане блідо-золотисто-коричневою, близько 2 хвилин. Додайте горіхи і зменшіть вогонь до середньо-сильного. Додайте коричневий цукор, готуйте і помішуйте його, поки він не розтане і ви більше не побачите кристалів цукру в каструлі близько 4 хвилин. Акуратно вмішайте густі вершки, починаючи приблизно з однієї третини, перш ніж додавати інші: суміш буде пузиритися, тому обережно і постійно помішуйте, щоб вона не википіла. Продовжуйте готувати, доки коричневий цукор повністю не розчиниться у вершках, близько 2 хвилин. Зніміть із вогню.
Крок 2
Вмішайте ваніль та сіль. Перед подачею дайте охолонути на столі щонайменше 30 хвилин, а можна і всю ніч.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати тост зі скумбрією.